EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant

Abstract SKU
2724750
SKU
234844501
Abstract Product Id
270508
Concrete Product Id
702993
Nieuw
Voorraad beperkt
EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant
EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant
EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant
EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant
EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant
EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant
EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant
EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant

ASSOS EQUIPE R HABU WINTER BIB TIGHTS S11 collant

305,04 €

Prijs incl. btw excl. € 2,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234844501

Kleur black series

Maat

Maattabel
Details

Als je lange en uitgebreide tochten in de winter niet wilt missen, is de EQUIPE R HABU WINTER BIBTIGHTS S11 bibtight van ASSOS een ideale keuze. De nauwsluitende aerodynamische pasvorm zorgt ervoor dat de broek aanvoelt als een tweede huid en de aangename thermoregulatie weet eveneens te overtuigen.

De combinatie van isolerende RX EXTREME voering en windafstotende AIRBLOCK.1098 biedt zowel warmte als bescherming tegen het weer. Dankzij de waterafstotende afwerking op kwetsbare delen rolt spatwater er gewoon vanaf. De EQUIPE R S9 broekzeem in deze fietsbroek zorgt ook voor comfort. Training of race, deze winterbroek helpt je om je beste prestaties te leveren, zelfs bij koele temperaturen.

Details:
• aerodynamische zeer functionele winterkoersbroek voor heren
• waterafstotende ACQUA SHIELD TEC coating
• geborsteld RX-EXTREME materiaal zorgt voor goede thermoregulatie
• windafstotende en ademende AIRBLOCK.1098 softshell midden op het lichaam
• lichtgewicht A-vormige bretels voor stabiliteit
• comfortabele en duurzame EQUIPE R S9-broekzeem
• LOUVRE TEC designpatroon in de pijpen tegen wrijving en voor compressie
• nauwsluitende racingFit-pasvorm
• reflecterende design-elementen

Materiaal: 76% polyamide, 24% elastaan

Leveringsomvang:
• 1 x ASSOS EQUIPE R HABU WINTER BIBTIGHTS S11 thermofietsbroek

Highlights & technologieën:

ACQUA SHIELD TEC:
De waterafstotende afwerking zorgt ervoor dat spatwater gewoon van het oppervlak van de stof rolt. Dit zorgt voor een droog microklimaat aan de binnenkant.

RX EXTREME:
Dit isolerende materiaal is een thermisch materiaal in jersey laagjes. Het is het warmste materiaal in de RX-familie en biedt naast waterafstotende eigenschappen opgeruwd 4-way-stretch voor volledige bewegingsvrijheid op het zadel.

AIRBLOCK.1098:
De zeer lichte en ademende softshell volgt comfortabel de contouren van je lichaam. Tegelijkertijd houdt het weerbestendige materiaal wind, kou en spatwater buiten.

EQUIPE R S11 broekzeem:
De volgende fase in de evolutie van de EQUIPE R lijn: Deze zeem is gemaakt voor agressieve rijposities en ondersteunt je op de belangrijkste plaatsen tijdens het racen en trainen.
• Shock-Absorb Damping System Mono 9: Comprimerend schuim in een enkellaagse 9 mm race-broekzeem voor minder volume en gewicht. Thermovormen vermindert randen en irritatie.
• 3D waffle: Een drielaagse, geperforeerde schuimstof vergroot het ademende vermogen en is desondanks licht.
• goldenGate 2.0: De broekzeem is bevestigd met de goldenGate techniek, die de naden aan beide zijdelen onderbreekt en zo bij deze kwetsbare, altijd in beweging zijnde zone een driedimensionale bewegingsvrijheid mogelijkheid maakt.

LOUVRE TEC:
Elk beenpaneel is gemaakt in het louvreTec ontwerp, wat betekent dat de panelen smaller worden aan de buitenkant van beide dijen naar de onderkant toe. Dit zorgt voor een ondersteuning met compressie.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.


Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
11.14.280.18
GTIN:
7627776014920
Pijplengte:
Lang
Broekfeatures:
Met bretels, Met broekzeem, Zonder binnenbroek
Pasvorm:
Slim fit
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.