MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek

Abstract SKU
2724748
SKU
234844301
Abstract Product Id
270506
Concrete Product Id
702985
Nieuw
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek

ASSOS MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek

355,88 €

Prijs incl. btw excl. € 2,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234844301

Kleur black series

Maat

Maattabel
Details

Door de wind met Eisenherz: Het MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER BIB TIGHTS S11 koersbroek van ASSOS combineert wind- en waterafstotende softshell met warme isolatie tot een ideale performance-combinatie voor je wintertraining.

Het belangrijkste materiaal van deze winterbroek is de thermoregulerende en ademende RX EXTREME isolatie. Dit is losjes bedekt met weerbestendige SPHERE ULTRA softshell op de kritieke punten aan de voorkant. Deze losse TWIN DECK dubbellaagse constructie overtuigt niet alleen door zijn thermo-eigenschappen, maar vooral door zijn grote elasticiteit, die zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid. De geïntegreerde MILLE GT S11 broekzeem van de fietsbroek geeft je ondersteuning op lange afstanden. Laat het koude seizoen maar beginnen!

Details:
• isolerende en ademende softshellfietsbroek voor heren
• dubbellaagse TWIN DECK constructie combineert ademende softshell met warm thermomateriaal
• isolerend dankzij lekker warm RX EXTREME thermotextiel
• voorpand, benen en heupen extra gevoerd met ademende, water- en windafstotende SPHERE ULTRA softshell
• grote elasticiteit en thermoregulatie dankzij WINTERFOAM paneel in het midden
• MILLE GT S11 broekzeem geschikt voor lange afstanden
• compressie en ondersteuning dankzij LOUVRE TEC constructie
• ROLLBAR verstevigingsontwerp voor goede stabiliteit tijdens het fietsen
• raw-cut beenzomen
• gereduceerd aantal naden voor meer draagcomfort
• nauwsluitende regularFit pasvorm
• reflecterende design-elementen

Materiaal:
73% polyamide, 24% elasthaan, 3% polyester

Technische gegevens:
• waterdichtheid (bovenstof): ca. 10.000 mm waterkolom
• ademende vermogen (bovenstof): ca. MVTR 40 000 g/m2/24 h

Leveringsomvang:
• 1 x ASSOS MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 softshell fietsbroek

Highlights & technologieën:

TWIN DECK:
In plaats van de membraancomponenten op elkaar te plakken, heeft ASSOS een buitenste laag, in dit geval SPHERE ULTRA, los verbonden met een lekker warme binnenlaag, in dit geval RX EXTREME. Door dit 'zwevende' membraan ontstaat er een extra luchtlaag tussen de lagen. Dit zorgt voor extra warmte.

RX EXTREME:
Dit isolerende materiaal is een thermisch materiaal in jersey laagjes. Het is het warmste materiaal in de RX-familie en biedt naast waterafstotende eigenschappen opgeruwd 4-way-stretch voor volledige bewegingsvrijheid op het zadel.

SPHERE ULTRA:
Het dubbellaagse, winddichte, waterdichte en zeer goed ademende softshell-materiaal met een geseald PU-membraan wordt gekenmerkt door een hoge mate van bescherming tegen het weer. Ademend vermogen: MVTR = 40 000 g/m2/24 h; waterkolom: > 10 000 mm; elasticiteit: 2-zijdig rekbaar.

WINTERFOAM:
Dit is een softshell materiaal dat stormbestendig is en warmte-isolerende eigenschappen heeft. Het materiaal is ook waterafstotend en beschermt tegen spatten.

MILLE GT S11:
Op performance gerichte broekzeem – ideaal voor lange afstanden!
• Shock-Absorb Damping Mono12: De samendrukbare schuimlagen, waarvan de dikte zorgt voor een rechtere rijpositie op kiezelpaden en trails, zijn verhoogd tot 12 mm. Een thermogevormde pasvorm vermindert storende overgangen.
• 3D Waffle: Een drielaagse, geperforeerde schuimstof vergroot het ademende vermogen en is desondanks licht en werkt schokdempend.
• goldenGate 2.0: De zeem is bevestigd aan de voor- en achterkant, met beweegbare delen aan de zijkanten en in het midden. Uitsparingen aan de zijkanten verminderen het volume en de wrijving bij elke pedaalslag.
• Sundeck Technology: Een ultrazacht paneel aan de voorkant van de broekzeem minimaliseert de benodigde ruimte en voorkomt druk, wat resulteert in een zachte pasvorm.

LOUVRE TEC:
Elk beenpaneel is gemaakt in het louvreTec ontwerp, wat betekent dat de panelen smaller worden aan de buitenkant van beide dijen naar de onderkant toe. Dit zorgt voor een ondersteuning met compressie.

ROLLBAR:
Het slimme design dat is georiënteerd op de stabilisator van een racewagen. De bretels werken als stabilisator voor de broekzeem en reageren op de lichaamsbeweging en de gewichtsverplaatsing in de bochten en tijdens het trappen. Dit gebeurt doordat de bretels laag aan de broek in de buurt van de broekzeem en op de onderrug zijn vernaaid - in het deel daartussen kunnen de bretels afhankelijk van de lichaamsbeweging flexibel meebewegen en blijft de zeem op zijn plaats.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
11.14.276.18
Pijplengte:
Lang
Broekfeatures:
Met bretels, Met broekzeem, Zonder binnenbroek
Pasvorm:
Regular Fit
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.