MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack

Abstract SKU
2724746
SKU
234844104
Abstract Product Id
270504
Concrete Product Id
703373
Nieuw
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack
MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack

ASSOS MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 winterjack

396,56 €

Prijs incl. btw excl. € 2,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234844104

Kleur black series

Maat

Maattabel
Details

Door de wind met Eisenherz: Het MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 van ASSOS combineert wind- en waterafstotende softshell met warme isolatie tot een ideale performance-combinatie voor je wintertraining.

Het nieuwe AIRBLOCK-EVO.888 softshell materiaal dat bij dit jack wordt geïntroduceerd geeft dit fietsjack niet alleen een goede bescherming tegen het weer, maar ook een goed ademend vermogen. Het warme HEATER textiel draagt ook bij aan een aangename thermoregulatie. Het voert vocht af van de huid of je base layer, zodat je droog en warm blijft als je door de wind ploetert op je racefiets. Je vindt ook slim geplaatste features, van de STRUZZO kraag tot de TRIPLE RAMP POCKETS achterzak. Dit fietsjack brengt je zelfs in de winter dichter bij je beste tijden!

Details:
• isolerend en ademend softshellfietsjack voor heren
• hoofdmateriaal van wind- en waterafstotende AIRBLOCK-EVO.888 softshell
• softshell gevoerd met lekker warm HEATER textiel
• dubbellaags TWIN DECK Tec materiaal op kritieke plaatsen
• thermoregulerende STRUZZO kraag
• doorlopende ritssluiting voor met blokkeerfunctie en kinbescherming
• extra thermo-isolatie dankzij ZIGZAGGY FOAM op de bovenarmen
• LOUVRE TEC constructie om vouwen op de mouwen te voorkomen
• driedelige RAWTRIPLE RAMP POCKETS achterzak
• nauwsluitende Assos regularFit pasvorm
• reflecterende design-elementen

Materiaal:
41% polyamide, 41% polyester, 18% elasthaan

Leveringsomvang:
• 1 x ASSOS MILLE GT EISENHERZ ULTRAZ WINTER JACKET S11 softshell-wielerjas

Highlights & technologieën:

AIRBLOCK-EVO.888:
De zeer elastische en ademende softshell volgt comfortabel de contouren van je lichaam. Tegelijkertijd houdt het weerbestendige materiaal wind, kou en spatwater buiten.

HEATER:
Dit isolerende thermotextiel maakt gebruik van kanalen met wafelstructuur om warmte vast te houden in microzakjes en tegelijkertijd een groot ademend vermogen te bevorderen. Bovendien kan dit materiaal vocht van binnenuit afvoeren – voor een warm en droog gevoel tijdens intensieve trainingen in de winter.

TWIN DECK:
In plaats van de membraancomponenten op elkaar te plakken, heeft assos een buitenste laag los verbonden met een lekker warme binnenlaag. Door dit 'zwevende' membraan ontstaat er een extra luchtlaag tussen de lagen. Dit zorgt voor extra warmte.

STRUZZOkraag:
De comfortabele kraag is versterkt met een zacht thermomateriaal dat extra isolatie biedt. Deze constructie helpt je het individuele microklimaat te regelen zonder de ritssluiting aan de voorkant te hoeven openen.

ZIGZAGGY FOAM:
De bovenarmen zijn gemaakt van dit winddichte materiaal met een drielaags jersey. Het heeft een schuimachtige kern en een opgeruwde fleece-binnenkant voor extra thermische bescherming.

LOUVRE TEC:
Vastgenaaide mouwen en coupenaden bij het sleutelbeen verhinderen overtollig materiaal en voorkomen plooien op de borst wanneer je op het zadel zit.

TRIPLE RAMP POCKETS:
Elastische stofpanelen die in elk van de drie zakken zijn genaaid, bedekken de inhoud en zorgen ervoor dat je spullen niet uit de zakken vallen. Deze panelen zorgen voor extra veiligheid en stabiliteit.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
11.30.410.18
Pasvorm:
Regular Fit
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.