Abstract SKU
2727883
SKU
235264801
Abstract Product Id
273654
Concrete Product Id
712360
Nieuw
CUDA 2 fietshelm
CUDA 2 fietshelm

CASCO CUDA 2 fietshelm

132,19 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 235264801

Kleur azurite blue

Maat

Details

De CUDA 2 fietshelm van CASCO maakt indruk met zijn ideale ventilatie en uitstekende comfort. Het CASCOFIT net: De helm en je hoofd hebben geen direct contact, dus er zijn nauwelijks drukpunten en er ontstaat een aangename luchtstroom. Met het DISCFIT-VARIO passysteem met CASCO-LOC is de pasvorm eenvoudig aan je hoofd aan te passen. Veiligheid in het verkeer heeft de hoogste prioriteit bij deze helm, wat vooral duidelijk wordt door een brede beschermingszone aan de achterkant van het hoofd en reflecterende designelementen voor zichtbaarheid rondom.

Details:
• goed geventileerde fietshelm met grote reflecterende elementen voor city en trekking
• MONOCOQUE INMOLD PLUS constructie
• robuust en chique CASCO STRUCTUUROPPERVLAK voor meer bescherming van de onderkant van de helm
• extra veiligheid voor uitgebreide beschermingszone bij het achterhoofd
• CASCOFIT-net voor veel draagcomfort en uitstekende ventilatie
• COMPACT PROFIL design aan de achterkant van het hoofd
• DISCFIT-VARIO passysteem met CASCO-LOC sluiting
• 360° reflecterende design elementen

Technische gegevens:
• EN 1078+A1:2012

Leveringsomvang:
• 1 x CASCO CUDA 2 Urban Bike helm

Highlights & technologieën:

MONOCOQUE IN-MOLD PLUS:
Bij deze constructie wordt de robuuste polycarbonaat buitenschaal tijdens het opschuimen van de schokabsorberende EPS-binnenschaal in een handeling met deze binnenschaal verlijmd. De binnenschaal wordt onder hoge druk en grote hitte onder de buitenschaal gespoten om een volledige en zeer stevige verbinding te bewerkstelligen. De helm wordt hierdoor, zonder extra gewicht, nog robuuster. Door dit productieproces kunnen bovendien duidelijk betere ventilatiesystemen en ventilatieopeningen worden gevormd. Dit ontwerp resulteert in robuuste, veilige en hittebestendige helmen.

CASCO STRUCTUUROPPERVLAK:
Het CASCO STRUCTUUROPPERVLAK zorgt ervoor dat er aan de onderkant van de helm geen krassen komen en geeft je helm een innovatieve en moderne look.

CASCOFIT-net:
Het CASCOFIT-net biedt een uniek comfort. De helm maakt geen direct contact met je hoofd zodat er nagenoeg geen drukpunten zijn. Ook stoten vanuit alle richtingen worden gedempt. Bovendien maakt het een constante luchtstroom rondom het hoofd mogelijk door de rijwind.

COMPACT PROFIEL:
Het COMPACT PROFIEL van CASCO verleent de helm een fraai uiterlijk. Hij zorgt vooral bij je achterhoofd voor efficiënte bescherming.

DISCFIT VARIO:
Het passysteem aan het achterhoofd is door een wieltje eenvoudig te bedienen en kan voor een ergonomische pasvorm ook verticaal verschoven worden.

CASCO-LOC:
Dit sluitmechanisme is met een hand te bedienen, ook tijdens het rijden.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
04.1608.S
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.