ESPRESSO 2 Primaloft winterhandschoenen

Abstract SKU
2724814
SKU
234852802
Abstract Product Id
270570
Concrete Product Id
703233
Nieuw
ESPRESSO 2 Primaloft winterhandschoenen
ESPRESSO 2 Primaloft winterhandschoenen
ESPRESSO 2 Primaloft winterhandschoenen
ESPRESSO 2 Primaloft winterhandschoenen

Castelli ESPRESSO 2 Primaloft winterhandschoenen

101,63 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234852802

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

Voor lange tochten, zelfs in de winter: De ESPRESSO 2 Primaloft winterhandschoenen zorgen voor warme handen op koude dagen dankzij de comfortabele PRIMALOFT isolatie in combinatie met weerbestendige POLARTEC NEOSHELL stof. Tegelijkertijd wordt het handrugmateriaal van deze handschoenen gekenmerkt door een groot ademend vermogen voor een goed gevoel en grip. Door de slimme ritssluiting op de rug van de hand zijn deze racehandschoenen ook bijzonder gemakkelijk aan en uit te trekken. Dus: aantrekken, dichtritsen en opstappen!

Details:
• fietshandschoenen voor koele temperaturen
• warme PRIMALOFT isolatie
• winddichte, waterdichte en ademende POLARTEC NEOSHELL handrug
• waterafstotende YKK-rits voor eenvoudig aan- en uittrekken
• touchscreen compatibele vingertoppen
• reflecterende design-elementen

Materiaal:
• handrug: 100% polyester
• handpalm: 92% polyester, 8% elastaan
• vingerzijden, voering: 100% polyester

Technische gegevens:
• waterdichtheid (handrug): ca. 10.000 mm waterkolom

Leveringsomvang:
• 1 x Castelli ESPRESSO 2 fietshandschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

PRIMALOFT:
PRIMALOFT, een ultrafijn isolatiemateriaal van microvezel, is ideaal voor winter- en allweatherkleding. De vezels zijn ook ongelooflijk zacht, licht en zeer samendrukbaar waardoor het klein kan worden opgevouwen. PRIMALOFT is windafstotend, ademend en beschikt over uitstekende waterafstotende eigenschappen. Eenmaal nat is het snel weer droog. Maar zelfs als het nat is, behoudt PRIMALOFT de warmhoudende eigenschap en zorgt het ervoor dat je je ook bij slecht weer prettig, droog en warm voelt.

POLARTEC NEOSHELL:
Om ademend vermogen en bescherming tegen het weer efficiënt te combineren, heeft POLARTEC NEOSHELL ontworpen, een zeer functioneel drielaags membraan. De grootte en structuur van de poriën in het materiaal zijn zo gekozen dat lichaamswarmte en vocht kunnen ontsnappen, maar wind en weer niet kunnen binnendringen. De robuuste buitenlaag maakt het materiaal slijtvast, terwijl de elasticiteit en zachte binnenkant zorgen voor comfort.
Waterdichtheid: ca. 10.000 mm waterkolom

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.


Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
4524529 010
Handschoenfeatures:
Touchscreen-compatibel
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.