Abstract SKU
2725534
SKU
234937801
Abstract Product Id
271326
Concrete Product Id
704644
Nieuw
HALO Wet Lube kettingolie
HALO Wet Lube kettingolie
HALO Wet Lube kettingolie
HALO Wet Lube kettingolie
HALO Wet Lube kettingolie
HALO Wet Lube kettingolie
HALO Wet Lube kettingolie
HALO Wet Lube kettingolie

Finish Line HALO Wet Lube kettingolie

39,15 €

Basisprijs: € 326,25 / l

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234937801

Maat

Levertijd 4 - 8 werkdagen

Store beschikbaarheid

Details

Finish Line's HALO Wet Lube is een hoogwaardige kettingolie die ontworpen is om wrijvingsverliezen en abrasieve slijtage te verminderen in droge en vooral natte omstandigheden.
De basis hiervoor is een smeerolie van hoge kwaliteit die via het gas-naar-vloeistof-proces uit aardgas wordt gewonnen en een vloeibare laag op de ketting vormt die wrijving en geluid in de aandrijving van je fiets kan verminderen. De kettingolie is ook zeer goed bestand tegen water en behoudt zijn viscositeit bij zowel hoge als lage temperaturen.
Door wolfraampoeder en boornitride toe te voegen, kunnen de soepele loopeigenschappen van HALO Wet Lube verder worden verbeterd. De additieven hebben ook een slijtageverminderend en anticorrosief effect, wat de duurzaamheid van je ketting kan optimaliseren. De kettingolie wordt aangebracht met het Smart Luber opzetstuk, dat zorgt voor een efficiënte, nauwkeurige en schone verdeling.
Met zijn uitstekende eigenschappen is HALO Wet Lube geschikt voor iedereen die een kettingolie nodig heeft voor alle weersomstandigheden en prioriteit geeft aan een efficiënte, slijtagearme en stille aandrijflijn.

Details:
• krachtige kettingolie voor alle weersomstandigheden
• behoudt zelfs onder natte omstandigheden zijn smerende werking
• vormt een wrijvingsverminderende vloeistoflaag op de ketting
• vermindert effectief aandrijfgeluid
• speciale additieven verminderen wrijvingsverliezen, slijtage en corrosie
• maakt hoge kilometrage tussen nasmeerbeurten mogelijk
• Smart Luber-opzetstuk (incl. 6 extra pads) voor efficiënt en schoon aanbrengen

Technische gegevens:
• inhoud: 120 ml fles

Leveringsomvang:
• 1 x Finish Line HALO Wet Lube kettingolie 120 ml
• 1 x Smart Luber-opzetstuk
• 6 x pad voor Smart Luber-opzetstuk


Tip:
Voor het ontvetten en reinigen van de ketting raden we de Finish Line EcoTech ketting-/aandrijfreiniger aan (bestelnr. 218514701).

Hinweis HALO Wet Lube kettingolie:
De ketting moet grondig worden gereinigd en gedroogd voordat de kettingolie wordt aangebracht. Schud de Finish Line HALO Wet Lube fles goed voor gebruik. Draai vervolgens de knop op de bovenkant van het Smart Luber-opzetstuk tegen de klok in om het geïntegreerde ventiel te openen. Daarna plaats je de fles ondersteboven op de ketting en druk je lichtjes op de fles om de pads van de Smart Luber te doordrenken met het smeermiddel. Draai nu de pedalen 4-6 omwentelingen naar achteren totdat de ketting volledig is bevochtigd met HALO Wet Lube. Herhaal het proces voor de onderkant van de ketting. Overtollige kettingolie kan worden verwijderd met een schone doek.


Andere producten in de HALO productlijn:
• Finish Line HALO Wax kettingwax (bestelnr. 2349377)
• Finish Line HALO Hot Wax hete kettingwas (bestelnr. 2349379)

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
4002-127
GTIN:
036121973817
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.