EMPIRE VR70 KNIT gravelschoenen

Abstract SKU
2685375
SKU
229516410
Abstract Product Id
125551
Concrete Product Id
523719
SALE
Voorraad beperkt
EMPIRE VR70 KNIT gravelschoenen
EMPIRE VR70 KNIT gravelschoenen
EMPIRE VR70 KNIT gravelschoenen
EMPIRE VR70 KNIT gravelschoenen
EMPIRE VR70 KNIT gravelschoenen
EMPIRE VR70 KNIT gravelschoenen

GIRO EMPIRE VR70 KNIT gravelschoenen

143,60 € Adviesprijs € 259,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 229516410

Kleur black/charcoal

Maat

Levertijd 4 - 8 werkdagen

Store beschikbaarheid

Details

De EMPIRE VR70 KNIT fietsschoenen van GIRO zijn gemaakt van gebreid XNETIC materiaal en sluiten tot over je enkel. De carbon-composiet zool met rubberprofiel belooft een maximale krachtoverbrenging op de pedalen en slipvastheid op elke ondergrond. Perfect dus voor het volgende offroad avontuur met de gravelbike!

Details:
• waterafstotend behandeld XNETIC gebreid materiaal met gesloten stretch enkelmanchette
• EASTON EC70 carbon-composiet loopzool met VIBRAM rubberprofiel en twee stalen spikes
• rubberen teenbescherming
• TPU-hielkap
• klassieke vetersluiting
• lus die de veters op hun plaats houdt
• ergonomische EVA-voetbed
• compatibel met MTB-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met SPD-norm (2-gaats-standaard) gebruiken, zoals: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB. Ook geschikt voor indoor-trainers in fitness-studio‘s etc.

Gewicht: ca. 325 g (per schoen, maat 42)

XNETIC:
Xnetic Knit beschikt over een TPU-skeletsysteem dat vastgeplakt is aan gebreid materiaal en ondersteuning biedt waar je het nodig hebt. Het breisel zorgt voor soepelheid en ademend vermogen waarbij je het gevoel hebt slechts sokken te dragen. Xnetic Knit is ook DWR-behandeld voor waterafstotende eigenschappen en is goed te reinigen. De zone rond tenen en hak is door rubber en TPU versterkt om de levensduur te verlengen en de bescherming te verhogen.

EASTON EC70:
Lichter, stijver en comfortabeler. Giro gebruikt de knowhow van de carbonspecialist Easton® bij de ontwikkeling van de loopzool. Het resultaat is een zool met maximale stijfheid, zonder dat dat meer gewicht, minder comfort of een slechtere pasvorm tot gevolg heeft. Precies wat de professionele renner nodig heeft. Bij elke zool staat de ideale stijfheid van de zones rondom de tenen, het voetgewelf en de hak centraal. De zolen zijn zo plaat mogelijk gehouden (6,5 mm rondom de schroefdraad voor de cleats, verder platter) Dit extreem lage zoolprofiel maakt een platte, naadloze overgang tussen schoen en zool mogelijk, zonder wat betreft pasvorm compromissen aan te gaan. De bovenstof past zich perfect aan de voet aan. De neutrale pasvorm ondersteunt de natuurlijke voethouding tijdens het trappen.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
260109-046
GTIN:
768686085642
Schoenfeatures:
Vetersluiting
Beoordelingen 1
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

EMPIRE VR70 KNIT gravelschoenen

Kleur: 
black/charcoal
Maat:
43,5
Super Schuh dank Knöchelschutz