SPINSHIFT THERMO BIB THIGHTS+ MENS collant thermo

Abstract SKU
2723859
SKU
234732601
Abstract Product Id
269636
Concrete Product Id
700675
Nieuw
SPINSHIFT THERMO BIB THIGHTS+ MENS collant thermo
SPINSHIFT THERMO BIB THIGHTS+ MENS collant thermo
SPINSHIFT THERMO BIB THIGHTS+ MENS collant thermo
SPINSHIFT THERMO BIB THIGHTS+ MENS collant thermo
SPINSHIFT THERMO BIB THIGHTS+ MENS collant thermo
SPINSHIFT THERMO BIB THIGHTS+ MENS collant thermo

GOREWEAR SPINSHIFT THERMO BIB THIGHTS+ MENS collant thermo

157,55 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234732601

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

De SPINSHIFT THERMO BIB TIGHTS+ MENS thermocollant, door GOREWEAR ook wel het ‘werkpaard’ genoemd, is je betrouwbare hulpmiddel voor warmte op koude dagen.

De hoogwaardige combinatie van warm, windafstotend thermofleece en een duurzaam waterafstotende DWR-coating biedt uitstekende bescherming tijdens lange tochten in het koude seizoen. De ADVANCED BRAND CORE zeem in de winterbroek maakt niet alleen indruk met zijn schokabsorberende eigenschappen, maar ook met zijn hoge ademende vermogen en extra windbescherming. De feel-good factor op de fiets wordt verhoogd door het zachte thermo-mesh in de tailleband van de wielerbroek.

Details:
• warme en lange fietsbroek voor heren, ideaal voor koele omstandigheden
• windafstotend en lekker warm thermomateriaal
• deels gemaakt van gerecycled materiaal
• PFC-vrije en duurzaam waterafstotende DWR coating
• zachte binnenkant van fleece
• brede en elastische mesh bretels
• hoog uitgesneden rug
• comfortabele thermo-mesh-boord
• race-specifieke ADVANCED BRAND CORE broekzeem met GOREWEAR Cup
• handige zak van mesh op de dij
• nauwsluitende pasvorm
• reflecterende design-elementen

Materiaal:
• basismateriaal: 84% polyamide (gerecycled), 16% elastaan
• secundair materiaal: 83% polyester, 17% elastaan

Leveringsomvang:
• 1 x GOREWEAR SPINSHIFT THERMO BIB TIGHTS+ MENS thermocollant

Highlights & technologieën:

PFC-vrij:
Met PFC wordt een groep van chemicaliën aangeduid die tussenproducten, hulpstoffen of afbraakproducten van bepaalde fluorcarbonverbindingen zijn. Ze worden door hun permanent water- en vetafstotende eigenschappen bij de productie van kleding gebruikt, om deze te impregneren. PFC-resten kunnen echter niet worden afgebroken en kunnen een risico vormen voor de gezondheid. Met de water- en vuilafstotende impregnering van dit product is de oppervlaktebehandeling PFC vrij en dus milieuvriendelijk uitgevoerd.

DWR:
Deze finish dient als impregnering voor textiel waardoor het opspattend water en lichte regen van het oppervlak druppelt. Zo wordt het binnendringen van vocht voorkomen en het textiel blijft licht en droog.

ADVANCED BRAND CORE broekzeem:
In deze broekzeem is een schokabsorberende schuimstof met gemiddelde dichtheid verwerkt. Deze schuimstof biedt aangenaam comfort bij langere afstanden.
De geperforeerde schuimstof met open celstructuur zorgt dankzij de verhoogde luchtdoorlatendheid en ademend vermogen voor een aangenaam draagcomfort.
De dubbellaagse kanaalconstructie is speciaal aangepast aan de mannelijke anatomie. Dit om de doorbloeding te verbeteren en druk en een doof gevoel te verminderen.
De broekzeem is voorgevormd om zich optimaal aan het mannelijk lichaam te kunnen aanpassen. En ook dankzij de smalle vormgeving biedt de zeem een ideale bewegingsvrijheid. De GORE WEAR cup aan de voorkant zorgt voor effectieve bescherming tegen koele rijwind en opspattend water. De antibacteriële oppervlaktebehandeling van 100% gerecycled polyamide zorgt voor een langdurig fris gevoel en veel ademend vermogen.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
101085-9900-M
GTIN:
4017912883559
Pijplengte:
Lang
Broekfeatures:
Zonder binnenbroek, Met bretels, Met broekzeem
Pasvorm:
Slim fit
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.