Abstract SKU
2728439
SKU
235330001
Abstract Product Id
274200
Concrete Product Id
713460
Nieuw
noimage

O'NEAL QUIN PRO SMART SENSOR

132,18 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 235330001

Kleur clear

Maat

Maattabel Beschikbaar over 15 weken

Store beschikbaarheid

Details

De QUIN PRO SMART SENSOR van O'NEAL is een multifunctionele smart-sensor voor het registreren en verzenden van ongevallen- en ritgegevens die je op je QUIN-ready helm kunt monteren.
Het Quin-systeem rust je uit met belangrijke noodfuncties, zoals automatische ongevallendetectie en een handmatig SOS-baken. De smart-sensor detecteert nauwkeurig en betrouwbaar gevaarlijke schokken waaraan je wordt blootgesteld en informeert jouw noodcontacten over de situatie en de locatie van het ongeval. Als er onderweg hulp nodig is, kun je bovendien om hulp bellen via een handmatig getriggerd noodbericht. Het SOS-baken deelt vervolgens je live locatie met jouw noodcontacten.
Handig: De Quin-technologie is bijna onzichtbaar geïntegreerd, zodat de pasvorm, het comfort, de aerodynamica en het design van compatibele helmmodellen niet worden beïnvloed.
De Apex-app die nodig is voor de Quin Pro Smart Sensor kan worden gedownload uit alle bekende app stores. Om volledig gebruik te kunnen maken van de vele functies van de app (waaronder rijanalyses), heb je een permanent Apex Premium-lidmaatschap nodig.

Details:
• multifunctionele QUIN PRO SMART SENSOR voor het registreren en verzenden van ongevallengegevens
• geschikte Apex-app voor configuratie- en beveiligingsbeheer kan worden gedownload uit gebruikelijke app stores (App Store, Google Play)
• noodfuncties, waaronder automatische ongevaldetectie bij een botsing
• handmatig SOS-baken om onderweg hulp in te roepen
• contactpersonen voor noodgevallen worden ingelicht in geval van een (onge)val
• met het optionele Apex Premium-lidmaatschap, verkrijgbaar tegen een meerprijs, kun je de aanvullende ADVANCED ANALYTICS-functies volledig gebruiken

Technische gegevens:
• oplaadbaar via standaard usb-C kabel (niet meegeleverd)

Leveringsomvang:
• 1 x O’NEAL QUIN PRO SMART SENSOR multifunctionele noodgevallensensor voor O’NEAL QUIN ready helmen

Let op:
Als je het Apex Premium lidmaatschap, dat tegen betaling beschikbaar is in de gebruikelijke app stores, overweegt, kun je onder andere de volgende ADVANCED ANALYTICS gebruiksopties verwachten:
• ritverslagen, prestatieanalyses
• snelheid, afstand, hoogtemeters, sprints, hard remmen, snel accelereren
• hartslagzone, inspanning
• Quin levert bij elke reis belangrijke gegevens om je te helpen je doelen te bereiken, of het nu gaat om minder reistijd per week, een hogere gemiddelde snelheid bij woon-werkverkeer, of meer afgelegde kilometers.

Eigenschappen
GTIN:
4046068636672
Artikelnr. van de fabrikant:
9988-200
Helmfeatures:
nee
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.