HEMAU softshell winterfietshandschoenen

Abstract SKU
2724698
SKU
234836604
Abstract Product Id
270456
Concrete Product Id
702754
Nieuw
HEMAU softshell winterfietshandschoenen
HEMAU softshell winterfietshandschoenen
HEMAU softshell winterfietshandschoenen
HEMAU softshell winterfietshandschoenen

ROECKL HEMAU softshell winterfietshandschoenen

35,54 € Adviesprijs € 49,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234836604

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

De HEMAU softshell fietshandschoen is ideaal voor het koude seizoen en beschikt over talrijke performance-features en functionele materialen. De handrug van de klassieke fietshandschoen is gemaakt van elastisch, weerbestendig ROECK-PROOF ATLAS-materiaal, dat elke beweging van je vingers soepel volgt tijdens het fietsen en je betrouwbaar beschermt tegen regen en wind. De handpalm van waterafstotend DURASENSE WR kunstleer biedt een slipvaste grip op het stuur en een gevoelige controle over de versnellingen en remmen. Er zijn ook comfort-features zoals de COMFORT-INNOVATION naadloze voering voor de duimholte, het ERGONOMIC CUT handpalmontwerp met schokabsorberende schuimvulling en de fleeceduim voor het wegvegen van zweet op je voorhoofd. De elastische gebreide manchet zorgt voor een comfortabele pasvorm rond de pols en biedt extra warmte.

Details:
• gevoerde uniseks fietshandschoenen met lange vingers voor de winter, gemaakt van softshell
• bovenhand gemaakt van winddicht, zeer waterafstotend ROECK-PROOF ATLAS-materiaal, PFC-ZERO
• handpalm van waterafstotend, antislip DURASENSE WR synthetisch leer
• ERGONOMISTRY CUT schuimvulling op de handpalm voor uitstekend draagcomfort
• COMFORT INNOVATION-padding in de duimboog
• duim van fleece
• elastische gebreide boordjes

Materiaal:
• handrug: 90% polyester, 10% elastaan
• handpalm: 92% polyester, 8% elastaan
• voering: 100% polyester

Technische gegevens:
• waterdichtheid: ca. 10.000 mm waterkolom (handrug)
• ademend vermogen: ca. 3500 g/m2/24 h waterdampdoorlaatbaarheid (handrug)
• wasbaar in de wasmachine op 30°C

Leveringsomvang:
• 1 x ROECKL HEMAU Winter Softshell fietshandschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

ROECK-PROOF ATLAS:
Dit is een 100% winddicht, ademend, zeer elastisch, drielaags softshell functioneel materiaal gemaakt van 4-way stretch. Het bestaat uit 90% polyester en 10% elastaan.
Het TPU membraan heeft een waterdichtheid van 10.000 mm waterkolom en een ademend vermogen van 3500 g/m²/24 h waterdampdoorlaatbaarheid. Het materiaal heeft ook een PFC-ZERO waterafstotende afwerking. Exclusief van Roeckl.

PFC-ZERO:
Met PFC wordt een groep van chemicaliën aangeduid die tussenproducten, hulpstoffen of afbraakproducten van bepaalde fluorcarbonverbindingen zijn. Ze worden door hun permanent water- en vetafstotende eigenschappen bij de productie van kleding gebruikt, om deze te impregneren. PFC-resten kunnen echter niet worden afgebroken en kunnen een risico vormen voor de gezondheid. Met de water- en vuilafstotende impregnering van dit product is de oppervlaktebehandeling PFC vrij uitgevoerd.

DURASENSE WR:
Robuust kunstleder. Waterafstotend, zacht en dun voor optimale grip bij alle weersomstandigheden.

ERGONOMIC CUT:
De gevoelige zenuwen die door de hand lopen worden tijdens het fietsen bij de meeste handposities aan sterke punctuele drukbelasting blootgesteld. De door ROECKL ontwikkelde ERGONOMIC CUT gaat dit, door doelgerichte ontlasting van deze gevoelige handzenuwen, effectief tegen. De voering van de handpalm zorgt zo voor nog meer comfort op het stuur.

COMFORT INNOVATION:
Voor nog meer draagcomfort heeft Roeckl de gevoelige buiging van de duim die vooral tijdens het fietsen zwaar belast wordt, voorzien van de naadloze COMFORT-INNOVATION-vulling.


Eigenschappen
Handschoenfeatures:
0
Artikelnr. van de fabrikant:
10-110103 9000
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.