RANTEN 2 Winter fietshandschoenen

Abstract SKU
2724683
SKU
234835005
Abstract Product Id
270440
Concrete Product Id
702687
Nieuw
RANTEN 2 Winter fietshandschoenen
RANTEN 2 Winter fietshandschoenen
RANTEN 2 Winter fietshandschoenen
RANTEN 2 Winter fietshandschoenen

ROECKL RANTEN 2 Winter fietshandschoenen

50,79 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234835005

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

De waterdichte fietshandschoenen RANTEN 2 voor de winter zijn voorzien van talrijke performance featues en gemaakt van functionele materialen. Het langdurig waterdichte, zeer goed ademende ROECK-TEX MEMBRANE zorgt voor goede prestaties op het gebied van bescherming tegen het weer, klimaatbeheersing en draagcomfort. De grote gesiliconiseerde handpalm van slijtvast en waterafstotend DURADERO WR kunstleder zorgt voor een slipvaste grip op het stuur en een gevoelige bediening van versnellingen en remmen. De handrug is gemaakt van elastisch, weerbestendig ROECK-PROOF ATLAS-materiaal dat elke beweging van je vingers en handen tijdens het fietsen volgt en je betrouwbaar warm houdt.
Qua pasvorm en robuustheid valt de fietshandschoen op met een RAIL FINGER CUT met licht voorgebogen vingers. Daarbij komen nog comfortfuncties zoals de naadloze COMFORT-INNOVATION duimvulling en het ERGONOMIC CUT handpalmontwerp met schuimvulling. Een zachte voering, de fleece duim en de TOUCHSCREEN COMPATIBLE-functie op de smartphone te kunnen typen, zijn verdere praktische details. De elastische neopreen boord met klittenbandsluiting aan de binnenkant van de pols zorgt ervoor dat de handschoen rond de pols goed zit en afsluit.

Details:
• gevoerde uniseks H2O Protection fietshandschoenen met lange vingers voor de winter
• water- en winddicht GORE-TEX MEMBRANE in de gehele handschoen
• bovenhand gemaakt van winddicht, zeer waterafstotend ROECK-PROOF ATLAS-materiaal, PFC-ZERO
• handpalm van waterdicht, slipvrij DURADERO WR kunstleer
• ERGONOMISTRY CUT schuimvulling op de handpalm voor uitstekend draagcomfort
• RAIL FINGER CUT design voor bescherming en comfort
• SILICONE GRIP voor een goede grip op het stuur
• COMFORT INNOVATION-padding in de duimboog
• duim van fleece
• TOUCHSCREEN COMPATIBLE
• neopreen boord met klittenband
• reflecterende design-elementen

Materiaal:
• handrug: 90% polyester, 10% elastaan
• handpalm: 100% polyamide
• voering: 100% polyester
• boord: 100% polyamide

Technische gegevens:
• waterdichtheid: ca. 10.000 mm waterkolom
• ademend vermogen: ca. 3500 g/m2/24 h waterdampdoorlaatbaarheid (handrug)
• wasbaar in de wasmachine op 30°C

Leveringsomvang:
• 1 x ROECKL RANTEN 2 fietshandschoenen voor de winter (paar)

Highlights & technologieën:

ROECK-TEX MEMBRAAN:
Dit is een permanent waterdicht en ademend membraan dat uiterst comfortabel is om te dragen. Exclusief van Roeckl.

ROECK-PROOF ATLAS:
Dit is een 100% winddicht, ademend, zeer elastisch, drielaags softshell functioneel materiaal gemaakt van 4-way stretch. Het bestaat uit 90% polyester en 10% elastaan.
Het TPU membraan heeft een waterdichtheid van 10.000 mm waterkolom en een ademend vermogen van 3500 g/m²/24 h waterdampdoorlaatbaarheid. Het materiaal heeft ook een PFC-ZERO waterafstotende afwerking. Exclusief van Roeckl.

PFC-ZERO:
Met PFC wordt een groep van chemicaliën aangeduid die tussenproducten, hulpstoffen of afbraakproducten van bepaalde fluorcarbonverbindingen zijn. Ze worden door hun permanent water- en vetafstotende eigenschappen bij de productie van kleding gebruikt, om deze te impregneren. PFC-resten kunnen echter niet worden afgebroken en kunnen een risico vormen voor de gezondheid. Met de water- en vuilafstotende impregnering van dit product is de oppervlaktebehandeling PFC vrij uitgevoerd.

DURADERO WR:
Dit is een slijtvast en aangenaam zacht kunstleer. Zacht, sterk waterafstotend en robuust - voor grip en duurzaamheid.

ERGONOMIC CUT:
De gevoelige zenuwen die door de hand lopen worden tijdens het fietsen bij de meeste handposities aan sterke punctuele drukbelasting blootgesteld. De door ROECKL ontwikkelde ERGONOMIC CUT gaat dit, door doelgerichte ontlasting van deze gevoelige handzenuwen, effectief tegen. De voering van de handpalm zorgt zo voor nog meer comfort op het stuur.

RAIL FINGER CUT:
Licht voorgevormde vingers waarbij het materiaal over de vingertoppen is getrokken om extra bescherming te bieden en tevens de pasvorm en robuustheid te verbeteren.

SILICONE GRIP:
Siliconen coating voor voelbaar meer grip op het stuur.

COMFORT INNOVATION:
Voor nog meer draagcomfort heeft Roeckl de gevoelige buiging van de duim die vooral tijdens het fietsen zwaar belast wordt, voorzien van de naadloze COMFORT-INNOVATION-vulling.

TOUCHSCREEN COMPATIBLE:
Geleidende applicaties maken praktische bediening van smartphones, smartwatches of fietscomputers mogelijk zonder dat je je handschoenen hoeft uit te trekken.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
10-110107 9000
Handschoenfeatures:
Touchscreen-compatibel
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.