RIMBACH 2 Winter fietshandschoenen

Abstract SKU
2724685
SKU
234835208
Abstract Product Id
270442
Concrete Product Id
702708
Nieuw
RIMBACH 2 Winter fietshandschoenen
RIMBACH 2 Winter fietshandschoenen
RIMBACH 2 Winter fietshandschoenen
RIMBACH 2 Winter fietshandschoenen

ROECKL RIMBACH 2 Winter fietshandschoenen

50,79 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234835208

Kleur black/black shadow

Maat

Maattabel
Details

Dun, elastisch, soepel, winddicht – dat is de RIMBACH 2 van ROECKL SPORTS. Deze winter-fietshandschoen is ideaal voor de herfst en voorzien van BI-FUSION voor nog meer comfort voor je handpalm. Deze vulling van soepele gel en vormvast schuim verdeelt de druk gelijkmatig en helpt vermoeidheid van de handen tegen te gaan - vooral van voordeel bij lange fietstochten of op ruwe trails.

De handrug is gemaakt van winddicht, waterafstotend en zeer ademend ROECK-PROOF ECO DENALI Softshell, een elastisch 3-laags laminaat.
Op de handpalm van de fietshandschoen zorgt het ECO SENSE kunstsuede met ALL-WEATHER-GRIP siliconenprint voor een slipvaste grip op het stuur, zowel in droge als natte omstandigheden. Andere comfort features van de handschoen zijn de ERGONOMIC CUT, de naadloze COMFORT-INNOVATION-vulling in de duimholte die tijdens het fietsen bijzonder belast wordt, en de rondom elastische boord. Het spreekt vanzelf dat deze fietshandschoen ook is uitgerust met de TOUCHSCREEN COMPATIBLE functie en soft wipe duim.

Details:
• elastische en winddichte uniseks fietshandschoenen met lange vingers voor de winter
• handrug van 3-laags, waterafstotend, winddicht ROECK-PROOF ECO DENALI softshell materiaal met fleecevoering, PFC-ZERO
• handpalm van gelamineerd ECO.SENSE synthetisch suède
• ERGONOMISTRY CUT met BI-FUSION voering voor uitstekend draagcomfort
• COMFORT INNOVATION-padding in de duimboog
• ALL-WEATHER-GRIP met siliconen grippers voor nog meer grip op het stuur
• duim van fleece
• TOUCHSCREEN COMPATIBLE
• elastische boord
• lussen om het aantrekken te vereenvoudigen aan de binnenkant van de pols
• grotendeels gerecycled materiaal
• reflecterende design-elementen
• winnaar van de Red Dot Design Award 2021

Materiaal:
• handrug: 87% polyester (gerecycled), 13% elasthaan
• duim: 90% polyester, 10% elastaan
• handpalm: 92% polyester (waarvan 60% gerecycled), 8% elastaan
• voering: 87% polyester, 13% elastaan

Technische gegevens:
• wasbaar in de wasmachine op 30°C

Leveringsomvang:
• 1 x ROECKL RIMBACH 2 fietshandschoenen voor de winter (paar)

Highlights & technologieën:

ROECK-PROOF ECO DENALI:
Het winddichte en waterafstotende 3-laags softshell laminaat is gemaakt van 87% gerecycled polyester en heeft een waterafstotende finish zonder PFC's, die moeilijk afbreekbaar zijn. De buitenstof ontleent zijn hoge elasticiteit voor pasvormgevoelige producten aan een aandeel van 13% elastaan. Het materiaal is ook zeer ademend en voelt aan de voorkant glad en soepel aan. Aan de achterkant vind je warmhoudend en heerlijk zacht fleece.

PFC-ZERO:
Met PFC wordt een groep van chemicaliën aangeduid die tussenproducten, hulpstoffen of afbraakproducten van bepaalde fluorcarbonverbindingen zijn. Ze worden door hun permanent water- en vetafstotende eigenschappen bij de productie van kleding gebruikt, om deze te impregneren. PFC-resten kunnen echter niet worden afgebroken en kunnen een risico vormen voor de gezondheid. Met de water- en vuilafstotende impregnering van dit product is de oppervlaktebehandeling PFC vrij uitgevoerd.

ECO.SENSE:
Duurzaam, slijtvast en bijzonder zacht synthetisch suède met een goede grip gemaakt van 92% polyester met 60% gerecycled materiaal en 8% elastaan.

ERGONOMIC CUT:
De gevoelige zenuwen die door de hand lopen worden tijdens het fietsen bij de meeste handposities aan sterke punctuele drukbelasting blootgesteld. De door ROECKL ontwikkelde ERGONOMIC CUT gaat dit, door doelgerichte ontlasting van deze gevoelige handzenuwen, effectief tegen. De voering van de handpalm zorgt zo voor nog meer comfort op het stuur.

BI-FUSION:
Door de voering van gel en schuimstof met twee componenten omsluiten de handschoenen handen en stuur, maar behouden ze hun vorm. Het resultaat is een betere voering en wezenlijk meer comfort. De dempingstechnologie verdeelt druk en gewicht en absorbeert vakkundig trillingen en schokken als je hobbelige ondergronden rijdt. De Bi-Fusion voering was Red Dot Winner 2021.

COMFORT INNOVATION:
Voor nog meer draagcomfort heeft Roeckl de gevoelige buiging van de duim die vooral tijdens het fietsen zwaar belast wordt, voorzien van de naadloze COMFORT-INNOVATION-vulling.

ALL-WEATHER-GRIP:
Zeer functioneel handpalmdesign met siliconen prints voor zeer goede grip bij droge en natte omstandigheden.

TOUCHSCREEN COMPATIBLE:
Geleidende applicaties maken praktische bediening van smartphones, smartwatches of fietscomputers mogelijk zonder dat je je handschoenen hoeft uit te trekken.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
11-110102 9590
Handschoenfeatures:
Gelpadding, Touchscreen-compatibel
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.