SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames

Abstract SKU
2725283
SKU
234908601
Abstract Product Id
271076
Concrete Product Id
704215
Nieuw
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames
SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames

SHIMANO SH-RC703 WOMEN raceschoenen dames

243,98 €

Prijs incl. btw excl. € 2,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234908601

Kleur white

Maat

Maattabel
Details

Precisietool voor de voeten: De SH-RC703 WOMEN dameswielerschoenen passen naadloos in de reeks topmodellen van SHIMANO. De categorie Road Competition (RC) spreekt voor zich en deze fietsschoenen staan ook voor een zeer efficiënte krachtoverbrenging, ademend vermogen en een prestatiegerichte pasvorm.

Door de naadloze constructie van de tussenzool loopt de bovenkant van de schoen door tot aan de onderkant van de voet, wat zorgt voor een bijzonder stabiele verbinding met het pedaal. De stijve carbon zool van de RC7 damesfietsschoenen laat je kracht met minimaal verlies naar de pedalen stromen, terwijl het geperforeerde kunstlederen bovenwerk voor aangename ventilatie zorgt. De dubbele BOA L6-sluiting maakt een ideale afstelling mogelijk, zelfs tijdens het fietsen. Deze schoen voldoet dus aan de hoge prestatie-eisen voor je wegtraining of race!

Details:
• lichtgewicht fietsschoenen met carbon zool, voor dames
• flexibel en geperforeerd kunstlederen bovenwerk voor een hoog ademend vermogen
• gesloten tong
• omsluitende bovenschoen die doorloopt tot de onderkant van de voet
• twee platte en individueel instelbare BOA L6Z-draaisluitingen voor een snelle, nauwkeurige afstelling
• naadloze tussenzool met lage stahoogte voor een ideale pasvorm
• stijve carbon buitenzool voor efficiënte krachtoverbrenging
• stevige pasvorm en comfort dankzij DYNALAST
• uitneembare inlegzool

Let op: Schoenen van dit merk vallen door de sportieve pasvorm klein uit. Wij adviseren je een maat groter te bestellen.

Technische gegevens:
• stijfheidsindex zool: 10.0
• compatibel met race-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met 3-gaats-standaard gebruiken, zoals: Look Delta en Keo, Shimano SPD-SL, Speedplay Light Action, Zero, X-Series (via 3-gaats adapterplaatje), Campagnolo Pro-Fit, Mavic Zxellium, Time Iclic/Xpresso en Time Impact

Leveringsomvang:
• 1 x SHIMANO SH-RC703 WOMEN fietsschoenen voor dames (paar)

Highlights & technologieën:

BOA L6:
De sluiting bestaat uit draaisluitingen en rvs kabels die een optimale afstelling mogelijk maakt. Met deze combinatie kan de fietser ook tijdens het fietsen een aanpassing doen. Door het weglaten van klittenbandsluitingen is ook een zeer hoge luchtcirculatie van de voorkant van de voet mogelijk. Door op de knop te drukken en deze in de rijrichting te draaien, sluit je de schoen. Door aan de knop te trekken, kunnen de veters losgetrokken worden.

DYNALAST:
Een anatomisch rond gevormde leest die zich optimaal aanpast aan de natuurlijke vorm van de voet. Door de diepe positionering in de schoen wordt een nauwsluitende pasvorm mogelijk. Hierdoor is hij zeer geschikt voor lange en snelle ritten. De geoptimaliseerde zoolvorm met verminderde verhoging bij de tenen biedt een bijzonder efficiënte omzetting van de spierenergie en door de bijzonder dunne structuur biedt het ook veel stijfheid bij een laag gewicht. Het vergrote cleat-instelbereik maakt een anatomisch en biomechanisch correcte positionering van de cleats mogelijk.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
ESHRC703WCW01W39000
GTIN:
4550170598990
Schoenfeatures:
Draaisluiting, Carbon zool
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.