Abstract SKU
2725290
SKU
234909901
Abstract Product Id
271083
Concrete Product Id
704308
Nieuw
SH-XC903 MTB-schoenen
SH-XC903 MTB-schoenen
SH-XC903 MTB-schoenen
SH-XC903 MTB-schoenen
SH-XC903 MTB-schoenen
SH-XC903 MTB-schoenen
SH-XC903 MTB-schoenen
SH-XC903 MTB-schoenen
SH-XC903 MTB-schoenen
SH-XC903 MTB-schoenen

SHIMANO SH-XC903 MTB-schoenen

376,17 €

Prijs incl. btw excl. € 2,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234909901

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

Experts voor grip en snelheid: De SH-XC903 MTB schoenen van SHIMANO bieden uitstekende grip op offroad terrein dankzij de ULTREAD XC buitenzool. Met behulp van de carbon zool, een omsluitende bovenschoen en de vaste hielkap zorgen ze tegelijkertijd voor een directe krachtoverbrenging en stabiliteit bij een hoge cadans. Dit maakt deze cyclocrossschoenen ideaal voor je volgende wedstrijd op uitdagende trails!

Als onderdeel van de S-PHYRE serie worden deze sportschoenen gekenmerkt door zorgvuldig geselecteerde materialen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van comfort en prestaties. De XC9 schoenen zijn gespecialiseerd in crosscountry met behulp van strategisch toegepaste technologieën om je te ondersteunen op weg naar topprestaties.

Details:
• performance mountainbikeschoenen voor heren, geoptimaliseerd voor crosscountry
• versterkt mesh en microvezel leder aan de bovenkant
• ademend bovenmateriaal
• omsluitende bovenschoen met functiespecifieke zones
• vlakke tussenzool voor stabiliteit en efficiënte krachtoverbrenging
• stijve en lichte DYNALAST carbonvezel zool
• ULTREAD XC rubberen loopzool met technisch raceprofiel met combinatie van laag gewicht, hoge tractie, betrouwbare stabiliteit en goede grip op de pedalen
• bijgesloten noppen bieden agressieve tractie bij het starten in natte en modderige omstandigheden
• twee individueel instelbare BOA-Li2-draaisluitingen voor een snelle, nauwkeurige afstelling
• crossover vetersluiting voor elegante fixatie van de voorvoet
• hielkap met bescherming tegen draaien voor ideale voetpositionering bij hoge cadans

Let op: Schoenen van dit merk vallen door de sportieve pasvorm klein uit. Wij adviseren je een maat groter te bestellen.

Technische gegevens:
• stijfheidsindex zool: 11.0
• gewicht: ca. 290 g (maat 42, per schoen)
• compatibel met MTB-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met SPD-norm (2-gaats-standaard) gebruiken, zoals: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB. Ook geschikt voor indoor-trainers in fitness-studio‘s etc.

Leveringsomvang:
• 1 x SHIMANO SH-XC903 bikeschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

DYNALAST:
Een anatomisch rond gevormde leest die zich optimaal aanpast aan de natuurlijke vorm van de voet. Door de diepe positionering in de schoen wordt een nauwsluitende pasvorm mogelijk. Hierdoor is hij zeer geschikt voor lange en snelle ritten. De geoptimaliseerde zoolvorm met verminderde verhoging bij de tenen biedt een bijzonder efficiënte omzetting van de spierenergie en door de bijzonder dunne structuur biedt het ook veel stijfheid bij een laag gewicht. Het grotere verstelbereik van de schoenplaatjes maakt een naar de anatomie en biomechanica correcte positionering van de schoenplaatjes mogelijk.

ULTREAD XC:
Rubberen loopzool met hightech loopvlakpatroon voor maximale grip op gladde oppervlakken. Het principe van de drielobbige noppen voor en achter in combinatie met een hoger profiel bij de hiel belooft grip en controle als het erop aankomt.

BOA Li2:
De nieuwe, maatgevende Li2 draaisluiting van BOA verleent de L-serie een slank, plat design, een unieke robuustheid en een verbeterde duurzaamheid. Met zijn op de millimeter nauwkeurig aanpasbaarheid in beide richtingen bereik je met de Li2 snel en moeiteloos een nauwkeurige pasvorm.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
ESHXC903MCL01S43000
GTIN:
4550170658526
Schoenfeatures:
Carbon zool, Draaisluiting
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.