Abstract SKU
2725899
SKU
234980001
Abstract Product Id
271693
Concrete Product Id
705422
Nieuw
HIEMX winter MTB-schoenen
HIEMX winter MTB-schoenen
HIEMX winter MTB-schoenen
HIEMX winter MTB-schoenen
HIEMX winter MTB-schoenen
HIEMX winter MTB-schoenen
HIEMX winter MTB-schoenen
HIEMX winter MTB-schoenen
HIEMX winter MTB-schoenen
HIEMX winter MTB-schoenen

SIDI HIEMX winter MTB-schoenen

273,52 €

Prijs incl. btw excl. € 2,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234980001

Kleur black/black

Maat

Maattabel
Details

IJskoude trails wakkeren het vuur in je aan? Tem dan het vuur met de HIEMX MTB-winterschoenen van SIDI en stap op je fiets! Elke feature van deze fietsschoenen is zorgvuldig doordacht en maakt ze experts voor winterse crosscountrywedstrijden of intensieve offroad trainingen.

Het robuuste bovenmateriaal houdt samen met het waterdichte GORE-TEX EPE BASED membraan de elementen op afstand. De combinatie van het ergonomische TECNO 3 SYSTEEM en het FIRMOR LATERAL SUPPORT SYSTEEM zorgt ook voor een stevige pasvorm, hoge stabiliteit en aanpassing op maat. De X2NC biedt zowel offroad wendbaarheid als efficiënte krachtoverbrenging met gemiddelde stijfheid. Met een verstevigde teenkap heb je eindelijk geen excuses meer – dus trek je schoenen aan en ga op pad!

Details:
• MTB-winterschoenen met GORE-TEX membraan
• strategisch geplaatst en robuust ripstop bovenmateriaal
• PFC-vrij GORE-TEX EPE BASED membraan
• hoge schacht met klittenband om te voorkomen dat vocht binnendringt
• ergonomische TECNO 3 SYSTEEM draaisluiting
• goede voetstabiliteit dankzij FIRMOR LATERAL SUPPORT SYSTEM
• ventilatieopeningen voor een aangenaam voetklimaat
• carbonvezelversterkt X2NC-zool
• versterkte teenzone
• snel aan te trekken dankzij de hiellus
• verwisselbare inlegzolen
• reflecterende design-elementen

SIDI adviseert je de schoenen een maat groter te bestellen.

Technische gegevens:
• stijfheidsindex: 7 (op een schaal van 5 - 12)
• compatibel met MTB-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met SPD-norm (2-gaats-standaard) gebruiken, zoals: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB. Ook geschikt voor indoor-trainers in fitness-studio‘s etc.

Leveringsomvang:
• 1 x SIDI HIEMX fiets-winterschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

GORE-TEX EPE BASED:
Bij iedereen bekend, door iedereen gewaardeerd. Het GORE-TEX MEMBRANE met zijn drielaagse technologie is dankzij de duurzame water- en winddichtheid een absolute klassieker bij stoffen voor outdoor-activiteiten. Het geoptimaliseerde ademende vermogen en het lage materiaalgewicht zorgen voor zeer veel draagcomfort. In de EPE BASED-versie is het membraan ook geproduceerd met gerecyclede textielcomponenten en het is ook PFC-vrij.

TECNO-3 SYSTEM:
Het TECNO 3 sluitsysteem biedt een comfortabele en ergonomische schoensluiting over de gehele lengte van de schoen. Met nylon veter en draaisluiting. Op deze manier is een zeer nauwkeurige afstelling mogelijk.

FIRMOR LATERAL SUPPORT SYSTEM:
Voor atleten die streven naar een ideale krachtoverbrenging met een grote laterale ondersteuning: Schoenen met dit geïntegreerde ondersteuningssysteem bieden een goede laterale stabiliteit in combinatie met een ideale pasvorm voor een veilig gevoel en draagcomfort.

X2NC ZOOL:
Trail-expert met race-genen: Met een combinatie van nylon en carbonvezel vormt deze MTB-zool een ideale middenweg tussen offroad mobiliteit en efficiënte krachtoverbrenging en goede controle over je fiets.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.


Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
10158026
GTIN:
8017732610201
Schoenfeatures:
Klittenbandsluiting, Draaisluiting
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.