NIX winter raceschoenen

Abstract SKU
2725897
SKU
234979603
Abstract Product Id
271691
Concrete Product Id
705393
Nieuw
NIX winter raceschoenen
NIX winter raceschoenen
NIX winter raceschoenen
NIX winter raceschoenen
NIX winter raceschoenen
NIX winter raceschoenen
NIX winter raceschoenen
NIX winter raceschoenen
NIX winter raceschoenen
NIX winter raceschoenen

SIDI NIX winter raceschoenen

273,52 €

Prijs incl. btw excl. € 2,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234979603

Kleur black/black

Maat

Maattabel
Details

Stijl en functionaliteit voor compromisloze performance op koude dagen: Als je ook bij winterse temperaturen graag de weg op gaat, dan zijn de NIX winterraceschoenen van SIDI de juiste keuze voor jou.

Dankzij het wind- en weerbestendige GORE-TEX EPE BASED membraan in combinatie met lekker warme fleece helpen deze winterschoenen je voeten warm te houden. Ze zijn ook uitgerust met strategisch geplaatste ventilatieopeningen om mogelijke warmteophoping te voorkomen. De hoge schacht met elastische bandsluiting biedt bescherming tegen het weer tot boven de enkels. Qua krachtoverbrenging maken deze Road-winterschoenen indruk met hun stijve R2CC-zool, gecombineerd met een slank design voor meer aerodynamica in de winterwind.

Details:
• winterschoenen voor gebruik op de racefiets
• PFC-vrij GORE-TEX EPE BASED membraan
• verwarmend buitenmateriaal met fleece
• ventilatieopeningen voor een aangenaam voetklimaat
• hoge schacht met klittenband voor een stevige pasvorm
• ergonomische TECNO 3 SYSTEEM draaisluiting
• stijve en met carbonvezel versterkte R2CC nylon zool
• platte zool om makkelijker te lopen
• verwisselbare inlegzolen
• reflecterende design-elementen

SIDI adviseert je de schoenen een maat groter te bestellen.

Technische gegevens:
• stijfheidsindex: 9 (op een schaal van 5 - 12)
• compatibel met race-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met 3-gaats-standaard gebruiken, zoals: Look Delta en Keo, Shimano SPD-SL, Speedplay Light Action, Zero, X-Series (via 3-gaats adapterplaatje), Campagnolo Pro-Fit, Mavic Zxellium, Time Iclic/Xpresso en Time Impact

Leveringsomvang:
• 1 x SIDI NIX winterfietsschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

GORE-TEX EPE BASED:
Bij iedereen bekend, door iedereen gewaardeerd. Het GORE-TEX MEMBRANE met zijn drielaagse technologie is dankzij de duurzame water- en winddichtheid een absolute klassieker bij stoffen voor outdoor-activiteiten. Het geoptimaliseerde ademende vermogen en het lage materiaalgewicht zorgen voor zeer veel draagcomfort. In de EPE BASED-versie is het membraan ook geproduceerd met gerecyclede textielcomponenten en het is ook PFC-vrij.

R2CC ZOOL:
Hoogwaardige carbonvezelversterkte nylonzool voor racegebruik. Het carbonvezelaandeel zorgt voor uitstekende stevigheid met behoud van comfort over de hele voet. Om prettig te kunnen lopen, beschikt de zool over een slipvrije, verwisselbare hak van polyurethaan. Met schaalverdeling op de zool zodat je je schoenplaatjes optimaal kunt positioneren. Compatibel met alle racefiets-pedaalsystemen.

TECNO-3 SYSTEM:
Het TECNO 3 sluitsysteem biedt een comfortabele en ergonomische schoensluiting over de gehele lengte van de schoen. Met nylon veter en draaisluiting. Op deze manier is een zeer nauwkeurige afstelling mogelijk.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
10110067
GTIN:
8017732609762
Schoenfeatures:
Draaisluiting, Klittenbandsluiting
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.