Abstract SKU
2725902
SKU
234980601
Abstract Product Id
271696
Concrete Product Id
705463
Nieuw
NUBES winter MTB-schoenen
NUBES winter MTB-schoenen

SIDI NUBES winter MTB-schoenen

182,01 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234980601

Kleur black/black

Maat

Maattabel
Details

Ga de strijd aan met de elementen: De NUBES MTB-schoenen zijn voor iedereen die nooit een training op de weg mist, zelfs niet in de winter. Dankzij de hoge schacht, het weerbestendige materiaal met een waterdicht membraan en de aerodynamische snit kun je door weer en wind over de trails gaan.

De lange, waterdichte rits op de wreef maakt het gemakkelijk om de nauwsluitende bikeschoen aan en uit te trekken, terwijl de lussen extra ondersteuning bieden hierbij. De met carbonvezel versterkte X2NC nylon zool met gemiddelde stijfheid levert een efficiënte mix van wendbaarheid en controle, zodat je de wind kunt trotseren!

Details:
• XC-winterschoenen met waterdicht membraan voor MTB-gebruik
• hoge schacht met klittenband om te voorkomen dat vocht binnendringt
• met waterdichte ritssluiting
• carbonvezelversterkt X2NC-zool
• verwisselbare inlegzolen
• snel aan te trekken dankzij de hiellus
• reflecterende design-elementen

SIDI adviseert je de schoenen een maat groter te bestellen.

Technische gegevens:
• stijfheidsindex: 7 (op een schaal van 5 - 12)
• waterdichtheid (membraan): ca. 10.000 mm waterkolom
• compatibel met MTB-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met SPD-norm (2-gaats-standaard) gebruiken, zoals: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB. Ook geschikt voor indoor-trainers in fitness-studio‘s etc.

Leveringsomvang:
• 1 x SIDI NUBES MTB-winterschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

X2NC ZOOL:
Trail-expert met race-genen: Met een combinatie van nylon en carbonvezel vormt deze MTB-zool een ideale middenweg tussen offroad mobiliteit en efficiënte krachtoverbrenging en goede controle over je fiets.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
10158140
GTIN:
8017732717436
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.